Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    DC
    Posts
    5
    Member #
    1195
    Hello everyone. I hope I'm posting in the right place. I'm a college student, and I'm building a web site with Golive 5.0(i'm not too good with Html scripting). I need to add some "Flash animations" to my web page (not an intro page) in the top part of the page, next to the "header/title/logo". Can I do that in Golive? I also have Director 8.5, can I use that instead of Flash and how do I import/save the animation? Sorry, I really have no idea about how to do this. Any help would be greatly appreciated. thank you all in advance.

  2.  

  3. #2
    Senior Member iphong's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Arlington, VA
    Posts
    751
    Member #
    916
    I have never use golive before but i think it can be done. Wait for me, i will find the answer for you. Im installing Golive.
    Vu Tuan Phong
    iPhongDesign

    http://iphong.com
    http://adstudio1.com

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    DC
    Posts
    5
    Member #
    1195
    Thank you so much. I really appreciate your help. Thank you so much

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    DC
    Posts
    5
    Member #
    1195
    I was looking at some other thread and I found the answer. I was making the mistake of saving the animation, instead of exporting it. Thank you very much anyway for even considering helping me. I really appreciate it. Back to work now. I have a afinal due in 3 days, and lots of work to do. Thank you again.
    Alessandro Marchesini
    BTW, I took a look at your homa page, like the design.

  6. #5
    Senior Member iphong's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Arlington, VA
    Posts
    751
    Member #
    916
    here you go. To add flash in GoLive. In the object tab, drag flash button on your page(where you want to put your flash) is here:
    Attached Images Attached Images
    Vu Tuan Phong
    iPhongDesign

    http://iphong.com
    http://adstudio1.com

  7. #6
    Senior Member iphong's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Arlington, VA
    Posts
    751
    Member #
    916
    To modify your flash info. Change it in the inspector tab
    Attached Images Attached Images
    Vu Tuan Phong
    iPhongDesign

    http://iphong.com
    http://adstudio1.com

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    DC
    Posts
    5
    Member #
    1195
    Thanks a lot. I was doing that already, but it wasn't playing. I looked at other threads while you where gone and I foun; out that I was diong something wrong with Flash. I was saving the animation, and not exporting it. That was why it wasnt playing. Thank you

  9. #8
    Senior Member iphong's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Arlington, VA
    Posts
    751
    Member #
    916
    you are welcome!
    Vu Tuan Phong
    iPhongDesign

    http://iphong.com
    http://adstudio1.com

  10. #9
    Senior Member iphong's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Arlington, VA
    Posts
    751
    Member #
    916
    We are here to help you anytime!
    Vu Tuan Phong
    iPhongDesign

    http://iphong.com
    http://adstudio1.com


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 12:43 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com