Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    kb1
    kb1 is offline
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    115
    Member #
    13296
    Hi

    If you go to

    http://www.enhancedwireless.net/Tech...AtestSWF.shtml

    you'll see 2 large black areas on the page where I've got two videos.

    Now, 2 things...they both have a skin or controls below each video, but those controls are NOT showing, why not? I've uploaded the video skin to the server with the correct flv and swf files...And what is best to do re: an image, sort of a poster image at the beginning before one presses play button, instead of this Black nothingness. How do you have a still image of the video and then it disappears and the video starts when viewer presses play button (if I can get the buttons TO SHOW!).

    Thanks alot

    KB

  2.  

  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Montreal
    Posts
    5
    Member #
    14039
    Your page doesnt work.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Montreal
    Posts
    5
    Member #
    14039
    Ok now I see your page, except is it normal that I see only 2 black square?
    and my browser keep loading, and loading ?
    Iam using IE 6

  5. #4
    kb1
    kb1 is offline
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    115
    Member #
    13296
    I need to know now how to place a screen shot in the black area until one presses play - then how does the video play and the freeze frame disappears?

    Using Flash Prof 8...

    Thanks
    KB

  6. #5
    Senior Member solidgold's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    766
    Member #
    13373
    the page didnt work for me, it just came up with:

    Not Found

    The requested URL /Technology/ODMAtestSWF.shtml was not found on this server.
    Apache/2.0.49 (Fedora) Server at www.iwics.net Port 80

  7. #6
    kb1
    kb1 is offline
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    115
    Member #
    13296
    Yes you're right, got the page working now...my question has been answered.

    Thanks
    KB

    http://www.enhancedwireless.net/Technology/ODMA.shtml

  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Hatfield, England
    Posts
    855
    Member #
    9790
    The video's work for me, did you fix it?

    I'm using firefox

  9. #8
    kb1
    kb1 is offline
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    115
    Member #
    13296
    Yes, it's been fixed - just had to put the fla file along with the swf and html files in the same folder...

    Thanks
    KB


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:23 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com