Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member mark4man's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    65
    Member #
    2599
    OK...

    Attempting to stream a Flash movie on my myspace page.

    I've inserted neko's code:

    Code:
    <embed src="somefilename.swf" width="420" height="315">
    </embed>
    & my own...as created in Dreamweaver for another of my sites:

    Code:
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="420" height="315">
        <param name="movie" value=http://www.myserver.com/somefilename.swf">
        <param name="quality" value="high">
        <embed src="http://www.myserver.com/somefilename.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315"></embed>
    </object>
    ...which is very similar to what myspace creates for the user when neko's code is inserted & submitted...

    ...but so far...not only do they not work...ALL of my regular tables disappear...they're gone.
    Any ideas as to why this is happening?

    Thanks,

    mark4man

  2.  

  3. #2
    Member mark4man's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    65
    Member #
    2599
    UPDATE:

    wait a minute...wait a minute...

    In the time it took me to formulate the above post (8 minutes, give-or-take)...I went back to myspace...

    AND THERE IT WAS!

    This could only mean one thing: in the time it takes for my PC, at my connection speed (Verizon DSL, downloading @ 2850 kbps) to BUFFER the movie...it blanks everything out...everything!

    OK, so I'm halfway there...now I need to figure out why THAT is happening (which shouldn't be happening.) Everything else should be there (tables, music player, SnoCap store, etc.), up & in place...& the movie should drop into the slot when the buffering is complete, correct?

    Thanks,

    mark4man


    BTW - This is the actual page...no more fake entries...I'd like to get this resolved, if viewing the source code will help anyone...thanks:

    http://www.myspace.com/projectonejams


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 10:33 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com