Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    Member #
    17504
    i'm having a problem with the player... its not workin!! its saying


    Error opening URL 'file:///C|/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/undefined'


    url of swf

    http://www.fileden.com/files/2007/1/.../mainbeach.swf


    url to fla

    http://sendbigfile.net/download.php?sid=HRvGOOfL

    Please let me know if u can fix the .fla file... thank you!!

  2.  

  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    Your URI is almost certainly wrong. Show us the HTML of the page where you have embedded your SWF file. It looks like the reference to the SWF file is both local (the reason for all that file:/// stuff at the beginning) and wrong (the filename `mainbeach.swf' appears nowhere).

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    Member #
    17504

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    Workin' fine here. Are you still having the problem?

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    Member #
    17504
    Yes ...its not playing...

  7. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    Yeah, I don't know what's up. It's working fine on my computer with the link you gave me, and I'm running Linux, where things are about 80 times more likely to go wrong. The URIs look right and everything.

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    6
    Member #
    17504
    well can u download it
    tha fla file
    http://sendbigfile.net/download.php?sid=HRvGOOfL

  9. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    Ah, I see what the problem is. It's just the music player. Ok. Well, your problem is that you're pointing it (the music player) to a file on your computer, and you've got the filename wrong to boot. I'm guessing judging by the error message that you just forgot to tell the music player the file that it should be playing. I can't do anything with the FLA, as I don't own Flash.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 05:28 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com