Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Member #
    22188
    Ok, so I purchased and downloaded the "Quick 3D Carousel AS2" from UltraShock (www.ultrashock.com).

    When I view the swf on my local machine, it works just as it should. But when I upload it to the server, only the background on it works, none of the images in the carousel work.

    All of the images defined in the xml file are uploaded to the proper place on the server, the xml file is uploaded where it's supposed to be, but online it just won't work.

    I have been looking online for days and I've seen a zillion posts on this, but can't seem to find a solution that works for me. I have uploaded the swf in both ascii and binary with no luck, have checked the export settings in Flash with no luck.

    I am stumped, and would REALLY, REALLY, REALLY appreciate some help from someone. I am about to pull my hair out!

    I uploaded the files to my server. You can download it at http://www.walstonet.com/~mccallsa/new/carousel.zip. To view the swf online in the php page, go to http://www.walstonet.com/~mccallsa/new. The swf is placed in the box under the logo. As you can see, the swf loads, but the images don't.

    On a separate note, I am not a Flash wiz, but I am usually ok at editing already created files (not too great at starting from scratch), and would really like to figure out how to change the speed of this carousel to be a little slower. Unfortunately unlike other carousels I have downloaded, the speed is not controlled in the xml file, but I would imaging the fla file itself. Can anyone help me figure out how to change the speed in the file? I have looked all over in the scripting in the fla and can't see where to change it. Any help with that would also be greatly appreciated.

    Hope to hear from someone soon. Oh, BTW I am using Flash CS4 if that helps.

    Thanks so much!


  2.  

  3. #2
    Member John Tanedo's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Ca***an de Oro City, Philippines
    Posts
    72
    Member #
    21794
    looks ok to me

  4. #3
    Junior Member hawkshango's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    On HD in a computer, somewhere in NYC, NY, USA
    Posts
    11
    Member #
    7757
    Maybe you should...

    Update your browser plugin...Have you updated your browser's plugin Flash viewer??? Maybe if you update the plugin, it usually fix the viewing problem on your end. I can see it just fine.

  5. #4
    Junior Member kurumurthy's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    hyderabad
    Posts
    11
    Member #
    22503
    may be problem with browser flash version


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 07:18 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com