Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member Elvedin Dev Salkanovi?'s Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Br?ko (town)
    Posts
    2
    Member #
    35008

    White box appears when flash animation loads

    Hello , i searched over the internet and didnt found an solution how to fix the white box when flash animations is loading. I noticed this happens only on google chrome , on mozzila it works fine and there isn`t any white box like on google chrome. So i tryed many solutions like adding bg color but didnt worked.

    Do anyone have a solution ?

    Here is my code that i am using :

    Code:
    <div class="swfani">
    <object wmode="transparent" width="960" height="487">
            <param name="movie" value="flash/swfani1.swf">
            <param name="wmode" value="transparent">
            <embed src="flash/swfani1.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="960" height="487" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowScriptAccess="always"></embed>
        </object>
    </div>
    Thanks

  2.  


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 07:38 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com