Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    9
    Member #
    6880
    Hello, I'm starting to learn something in html and I'm changing one or 2 things in the web page of the company where I work.
    I inserted some images with around 90 kb (jpg) and in the design with dreamweaver and when I run the web page in the hard disk everything appears ok, but then when I upload it, the imagens online doesn't work.
    Can someone help me to understand what may be wrong.

    Thanks in advance.

  2.  

  3. #2
    Senior Member DesignBox's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    340
    Member #
    5659
    is the path correct? are you uploading the images to the correct directory?

    what is the url?

  4. #3
    Senior Member justlivyalife's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Birmingham, UK
    Posts
    2,871
    Member #
    2374
    This will have ben caused by two things really. Either
    1. You didn't upload the image to the server where the page is, or
    2. the path to the image in the web page is trying to find a file on your hard disk.
    As designbox says, if you give us the URl, then we can help you a bit more .
    justlivyalife - The future depends on what we do in the present. (Mahatma Gandhi)
    WDF Resources: WDF Rules
    Non-WDF: JavascriptSource | Dynamic Drive | phpBB | HTML-Kit | Winamp | Download Firefox | Morguefile


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 12:52 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com