Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    kim
    kim is offline
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3
    Member #
    8350
    I would be very grateful if anyone can help me please.
    My site www.pcrec.co.uk is redirected to www.apqd38.dsl.pipex.com. It renders fine in Safari, Mozilla and Internet Explorer on the MAC but Internet Explorer on the PC pulls it apart and most of it is missing. It was developed in Dreamweaver using iframes.
    Any help or suggestions would be really appreciated.
    Cheers

  2.  

  3. #2
    Senior Member Trico's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Nottingham, UK
    Posts
    894
    Member #
    5081
    Try removing this code from your page, not every browser fully supports it... and from my experience it causes too many problems to be worth using. I'm not certain it will fix your problem but it's a start having just glanced over your source code.

    Code:
    <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?

  4. #3
    kim
    kim is offline
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3
    Member #
    8350
    Thanks for having a look. Ive deleted that code and noticed I needed to add a closing tag for the iframe. It looks better then it did but the table still seems to be pulled apart abit. I'll keep trying.
    Cheers
    kim

  5. #4
    kim
    kim is offline
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    3
    Member #
    8350
    Ok another question - can anyone please tell me how to get rid of those white gaps that Internet Explorer add????
    Ta

  6. #5
    Senior Member Shani's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    1,140
    Member #
    8171
    It looks fine in IE 6.0 on this PC, same as FF. Maybe the rendering issues are with older versions or lower screen res?

    And to make you aware, you have a typo on your Services page "cali" instead of "call"
    Shani

    I have an eye for detail like you'd never believe.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 12:15 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com