Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Nebraska
    Posts
    43
    Member #
    985
    I am having problems with the first image in my advertisement array not showing up on the page. It works fine to run it locally but I can't get my first image to display in the array when I run it from the server.

    Any suggestions?

    http://www.lindseymarshall.net/dhtml/iehome.htm


    Thanks!

    lmarshall

  2.  

  3. #2
    Unpaid WDF Intern TheGAME1264's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Not from USA
    Posts
    14,483
    Member #
    425
    Liked
    2783 times
    http://www.lindseymarshall.net/dhtml...EG/Screen1.jpg

    Is that the image you want? If it is, the reason it isn't showing up is likely because the "S" in "screen" is capitalized in the file name and Apache is CaSe-SeNsItIvE. So you can do two things to solve this: either rename your file and use a small S, or change the JS to a capital S. (My suggestion is the former.)
    If I've helped you out in any way, please pay it forward. My wife and I are walking for Autism Speaks. Please donate, and thanks.

    If someone helped you out, be sure to "Like" their post and/or help them in kind. The "Like" link is on the bottom right of each post, beside the "Share" link.

    My stuff (well, some of it): My bowling alley site | Canadian Postal Code Info (beta)


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:02 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com