Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5
    Member #
    15542
    I have a flash file which has 5 movieclips(for e.g.) in the library. I am attaching those 5 MCs dynamically on the stage. Preloader is on the first scene and the 2nd scene has main content.

    The thing is while testing the movie with bandwidth profiler, preloader does not progress from 0%. The screen is idle until 95% somthing and flashes atlast then play the main content.
    Can i have the solution for this.

    Note:I have exported all the movieclips in the first frame itself.

  2.  

  3. #2
    Junior Member shekar's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Mumbai
    Posts
    12
    Member #
    10007
    Hi,


    I think you stop exporting all the movieclips in the first frame. May be your preloader works better.


    thanks

  4. #3
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    241
    Member #
    5465
    Maybe we can see some code/.fla?


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 06:26 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com