Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    12
    Member #
    19423
    Hi All,

    Just downloaded some new brushes for photoshop and cant seem to install them. Followed the instructions closely which said to put the file in presets\brushes in my photoshop directory, then to go into photoshop, bring up the brush menu and select 'load brushes'. Did it all and the load screen was unpopulated, in spite of there being many .abr files already in there it didn't recognise any of them:cry:.

    Can anyone help?

    Many thanks

  2.  

  3. #2
    Member Trendog's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    51
    Member #
    19603
    Hi,
    You did everything good.
    sometimes a total computer restart helps,
    an other thing be sure your path to brushes , one you opening in photoshop is the same that you put the actual brushes into.
    the thing is, photoshop installs some folders under application data - adobe, and you probably put the into programs just check if it is the right path.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    12
    Member #
    19423
    Thanks man, yeah a restart did seem to solve it, can't believe i didnt think of it!

  5. #4
    Member Trendog's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    51
    Member #
    19603
    Great ! you welcome


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 09:43 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com