Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Senior Member whippetkid's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    123
    Member #
    22044
    FIXED - a solution has been found, I am not sure what it is but have requested it be passed to me! Many thanks for your input and help guys!!

  2.  

  3. #12
    Senior Member Webzarus's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    South Carolina Coast
    Posts
    3,322
    Member #
    27709
    Liked
    770 times
    Glad you got it fixed, would like to know what they did... I know how to handle this going from a Linux server to a windows server, but never ran across someone moving from windows to Linux without gradually making the move and using custom 301's.

  4. #13
    Senior Member whippetkid's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    123
    Member #
    22044
    Quote Originally Posted by Webzarus, post: 225719
    Glad you got it fixed, would like to know what they did... I know how to handle this going from a Linux server to a windows server, but never ran across someone moving from windows to Linux without gradually making the move and using custom 301's.
    I wil post the fix here when I have it, cheers!


Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 01:44 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com