Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    2
    Member #
    2409
    Okay, Im running a forum here - http://pprod.distanthost.com/forums

    It was running fine for about a week until today when i get on it says 'thread.MYI' is missing and it cant run....can anyone help?

  2.  

  3. #2
    Member Black Vivi's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    UK
    Posts
    75
    Member #
    1072
    run this query in phpmyadmin, or another mysql tool:

    REPAIR TABLE thread;
    Download Firebird now!

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    2
    Member #
    2409
    when i click to make a query, it says

    MySQL said:


    Can't open file: 'thread.MYI'. (errno: 145)


    help pleaseeee

  5. #4
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    Please read the forum rules for why vB discussion is not allowed here. Sorry.
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 03:04 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com