Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member assassingod's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    112
    Member #
    307
    Hey;

    Everytime I try and search for recently new posted topics, I seem to get "Sorry - no matches. Please try some different terms." even though when I go to a forum there are new posts.

    Anyone else had this problem
    assassingod - vB.org Moderator :ichatsmile:

  2.  

  3. #2
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    It's been reported before here.

    Are you running 2.3.0 RC3 (or RC2, I can't even remember which RC WDF uses anymore) at your site? Do you get the error?

    If it's something set in phpinclude I'm screwed because there's tons of variables manipulated there.
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  4. #3
    JR
    JR is offline
    Senior Member JR's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    UK
    Posts
    4,354
    Member #
    257
    try searching using the quick search - http://www.webdesignforums.net/yoursearch seems to be working

    edit: sorry i didnt see that you had problems searching for recently posted topics...seems to be working for me
    JR

  5. #4
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    I think he's talking about viewing new posts since last visit (which I never use so I wouldn't know).

    BTW I might yank that quick search because it's royally screwing up Who's Online. Practically everybody is showing up as "Searching Forums."
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  6. #5
    JR
    JR is offline
    Senior Member JR's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    UK
    Posts
    4,354
    Member #
    257
    i personally dont use it because it doesnt work in netscape, i used it when this site worked in IE for me though
    JR

  7. #6
    Senior Member assassingod's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    112
    Member #
    307
    Originally posted by filburt1
    It's been reported before here.

    Are you running 2.3.0 RC3 (or RC2, I can't even remember which RC WDF uses anymore) at your site? Do you get the error?

    If it's something set in phpinclude I'm screwed because there's tons of variables manipulated there.

    I'm running 2.3.0 RC1, and haven't encountered this problem.

    I still seem to get this error as well
    Originally posted by filburt1
    I think he's talking about viewing new posts since last visit (which I never use so I wouldn't know).
    Yep
    assassingod - vB.org Moderator :ichatsmile:

  8. #7
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    I'll have to check it out later.
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  9. #8
    Senior Member assassingod's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    112
    Member #
    307
    I'd just like to say that I am still receiving this problem.
    Also, i've noticed it marks all forums as read afterwards
    assassingod - vB.org Moderator :ichatsmile:

  10. #9
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    I'll see what's wrong again after upgrading to 2.3.0 final.
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  11. #10
    Senior Member assassingod's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    112
    Member #
    307
    Seems to be working fine now! Thankie
    assassingod - vB.org Moderator :ichatsmile:


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:49 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com