Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Senior Member straight_up's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pennsylvania/Arizona
    Posts
    601
    Member #
    4309
    This was freaking me out

    on the home page -- the featured post, etc, page, not forum list -- it says i'm not logged in even when I am.

    i logged in, redirected back to the home page, and saw that the log in fields were there again, not "welcome back straight_up". so i filled them out and hit enter. it says logged in , redirects back.. and those damn boxes are there again, wanting me to log in again. so I clicked "enter discussion area" and hmm, it says, "welcome back straight_up".

    wtf is going on, is that a caching error? either way that's a nasty usability bug.

    </rant>
    I am Alan Hogan (@alanhogan on Twitter). I like PHP, UI/UX design, and OS X.

  2.  

  3. #2
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    Perhaps your cookie got corrupted or not set properly?

    1. Do you have "Remember me" checked?
    2. Anybody else experiencing this?
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  4. #3
    Senior Member straight_up's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pennsylvania/Arizona
    Posts
    601
    Member #
    4309
    yeah it was checked, and i was logged on earlier today (again, checked.)
    I am Alan Hogan (@alanhogan on Twitter). I like PHP, UI/UX design, and OS X.

  5. #4
    Senior Member straight_up's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pennsylvania/Arizona
    Posts
    601
    Member #
    4309
    maybe the cookies were messed up; i had 2 of a certain cookie for this domain, with the same name. session hash or something. deleted them both.
    I am Alan Hogan (@alanhogan on Twitter). I like PHP, UI/UX design, and OS X.

  6. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    UK
    Posts
    2,354
    Member #
    1326
    http://www.webdesignforums.net/showthread.php?t=22820

    I normally access http://webdesignforums.net and then click "Enter discussion area" but on http://webdesignforums.net it says I am not logged in but on www it does..

    Maybe because the cookies domain is not http://web..


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 07:54 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com