Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member aubreyisland's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    125
    Member #
    11643

  2.  

  3. #2
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    Freaking Google Adsense. Anybody know of a workaround?
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  4. #3
    Senior Member karinne's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Aylmer QC Canada
    Posts
    1,607
    Member #
    4335
    Liked
    8 times
    These are simple & problems.

    filburt1 ... just replace your & with & in your links.
    [a web design portfolio - Currently NOT AVAILABLE for work | web design | Re-coding | PSD-to-HTML]
    I'm also on: virb - facebook - twitter - flickr - del.icio.us

  5. #4
    Senior Member aubreyisland's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    125
    Member #
    11643
    Yup

    Use Javascript to replace & with & in document. Write the Google stuff into a div, get the .innerHTML use regular expressions and re-write back to the div. Just an idea. :alien:

  6. #5
    Senior Member aubreyisland's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    125
    Member #
    11643
    Look at this.


    On line 147 was:
    HTML Code:
    <a href="https://adwords.google.com/select/OnsiteSignupLandingPage?client=ca-pub-5468605112371922&referringUrl=http://www.webdesignforums.net/&hl=en&gl=US" target="_blank">Advertise here</a><br />
    &bull; <a href="faq.php?faq=wdf_wdfplus#faq_wdf_wdfplus_whatis">How to hide ads</a>
    On 369 it's the same thing:
    HTML Code:
    <a class="postbitbutton" href="register.php?">Register for Free</a>
    <a class="postbitbutton" target="_blank" href="https://adwords.google.com/select/OnsiteSignupLandingPage?client=ca-pub-5468605112371922&referringUrl=http://www.webdesignforums.net/&hl=en&gl=US">Advertise in this space</a>

    Just go into a good HTML editor (I like Smultron) and mine has a "Prepare for XML" and do it to the link.

    Looks like the &'s are just pissing W3C off. He's so PICKY!

    Hope it helped.

  7. #6
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    D'oh, I recognized the problem (entity escaping) but thought I fixed it; seems it was only the header. Will get to the other Adsense issues later.
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!

  8. #7
    Senior Member aubreyisland's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    125
    Member #
    11643
    so that's what it's called haha


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 07:41 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com