Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5

Thread: SP2 Problems !

  1. #1
    Junior Member Snoogens's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    21
    Member #
    7175
    I recently got service pack 2 from the windows update site, and have been having problems since, especially Halo for some reason it starts up and just freezes at the title menu, even a fresh install of the game wont get it working properly, i've tried everything to get it working with no success.
    Another problem is the new firewall anytime i insert a flash movie into a site on dreamweaver and then preview it the damn firewall blocks the flash movie everytime, even though i click to enable it.

    Anyway has anyone else had any problems with sp2 ?
    Or if you know what i can do to sort mine out, i'd appreciate a bit of help.

  2.  

  3. #2
    Unpaid WDF Intern TheGAME1264's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Not from USA
    Posts
    14,483
    Member #
    425
    Liked
    2783 times
    Evidently, you're not the only one:

    http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=842242
    http://support.microsoft.com/default...t=windowsxpsp2

    I have no idea how to sort them out though, since I've never installed it myself after seeing those lists.
    If I've helped you out in any way, please pay it forward. My wife and I are walking for Autism Speaks. Please donate, and thanks.

    If someone helped you out, be sure to "Like" their post and/or help them in kind. The "Like" link is on the bottom right of each post, beside the "Share" link.

    My stuff (well, some of it): My bowling alley site | Canadian Postal Code Info (beta)

  4. #3
    Junior Member Snoogens's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    21
    Member #
    7175
    Thanks for the reply, i've figured out that halo isnt working because of the latest ATI Catalyst drivers under SP2, i rolled back the driver and halo worked fine but then Doom 3 stop working properly, so i geuss i'll just have to wait for ATI to release the new drivers.
    While i'm in a rant mood, who thinks the new Windows Update site is absolutely terrible ? I do.

    Thanks again for the help TheGAME1264

  5. #4
    Unpaid WDF Intern TheGAME1264's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Not from USA
    Posts
    14,483
    Member #
    425
    Liked
    2783 times
    I like it myself, if I use the Custom mode. I wouldn't use the Express mode, but I understand that it's put there for people who don't know any better.

    By the way, has anyone tried WMP 10 yet? And if they have, is it any better or more stable than 9?
    If I've helped you out in any way, please pay it forward. My wife and I are walking for Autism Speaks. Please donate, and thanks.

    If someone helped you out, be sure to "Like" their post and/or help them in kind. The "Like" link is on the bottom right of each post, beside the "Share" link.

    My stuff (well, some of it): My bowling alley site | Canadian Postal Code Info (beta)

  6. #5
    Junior Member Snoogens's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    21
    Member #
    7175
    I know what you mean, what i was refering to was the framesets, anyway igot WMP10 a few weeks ago, its working more or less perfectly except for a little section at the bottom that shows up like an empty image holder on the web, but other than that i havent noticed anything else wrong so far, but it does look the part.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 10:24 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com