Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 7 of 7

Thread: firefox help

  1. #1
    Senior Member stewiegriffin's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Santa barbara,CA
    Posts
    114
    Member #
    8069
    ok whenever i started firefox it would bring up the user maneger thingy and when i tried to accsess my defualt account and it said "can not access already in use" so i made another account and went on that.
    But now i dont have any of my extensions or bookmarks.
    how do i switch back to my first account?
    please post i really want to know

    p.s i have ver. 1.0
    "Baseball is,was,and always will be the greatest game in the world"-Babe Ruth
    Aim:wallaceisshort
    http://tsfpwttwsbmoj.phpwebspace.com

  2.  

  3. #2
    Senior Member stewiegriffin's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Santa barbara,CA
    Posts
    114
    Member #
    8069
    please? someone?
    "Baseball is,was,and always will be the greatest game in the world"-Babe Ruth
    Aim:wallaceisshort
    http://tsfpwttwsbmoj.phpwebspace.com

  4. #3
    Senior Member stewiegriffin's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Santa barbara,CA
    Posts
    114
    Member #
    8069
    pleeeeeaassssseeeeeeeeee i really want to know
    "Baseball is,was,and always will be the greatest game in the world"-Babe Ruth
    Aim:wallaceisshort
    http://tsfpwttwsbmoj.phpwebspace.com

  5. #4
    WDF Staff Wired's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    7,657
    Member #
    1234
    Liked
    139 times
    Dunno man.
    The Rules
    Was another WDF member's post helpful? Click the like button below the post.

    Admin at houseofhelp.com

  6. #5
    Senior Member mossoi's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Englandshire, United Kingdomsville y'all!
    Posts
    1,111
    Member #
    1206
    Liked
    1 times
    Reboot to kill any duff sessions and fire it up again - it should give you a choice of profiles.

    If that doesn't work then try this:

    Code:
    Start > Run > “C:\Program Files\path\to\firefox\firefox.exe” -p

  7. #6
    Senior Member justlivyalife's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Birmingham, UK
    Posts
    2,871
    Member #
    2374
    I had the same problem with mine - it was because a version was still running in the taskbar. Fix it by following what mossoi said.
    justlivyalife - The future depends on what we do in the present. (Mahatma Gandhi)
    WDF Resources: WDF Rules
    Non-WDF: JavascriptSource | Dynamic Drive | phpBB | HTML-Kit | Winamp | Download Firefox | Morguefile

  8. #7
    Senior Member Brak's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    3,413
    Member #
    1217
    Liked
    2 times
    Just find the firefox.exe in your processes (under task manager) and kill it. Sometimes the process refuses to die when the browser gets caught up.
    Kyle Neath: Rockstar extraordinare
    The blog | The poetry site | The Spore site


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 11:55 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com