Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member justlivyalife's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Birmingham, UK
    Posts
    2,871
    Member #
    2374
    I have a problem using my Internet Explorer 6.0 browser. Some websites I open have fully functional images, and all show well, however when I view other sites, where partciluar images are repeated, it is apparent that often these images appear broken, until I refresh the page four or five times, after which they show up. Does anybody have any suggestions?
    justlivyalife - The future depends on what we do in the present. (Mahatma Gandhi)
    WDF Resources: WDF Rules
    Non-WDF: JavascriptSource | Dynamic Drive | phpBB | HTML-Kit | Winamp | Download Firefox | Morguefile

  2.  

  3. #2
    Senior Member mossoi's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Englandshire, United Kingdomsville y'all!
    Posts
    1,111
    Member #
    1206
    Liked
    1 times
    Try clearing your internet cache - that fixed it the only other time I've seen that problem.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 09:21 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com