Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Reg
    Reg is offline
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1
    Member #
    10247
    Hello, I have recently built a new website for a client to replace his existing site. I have migrated his exiting URL to the new site and the old site has been disabled. The new site is uploaded to the host and works fine when accessed from anywhere but at the clients business address. The client still gets the old website when he enters the URL even though its no longer online. His business network PC`s are behind a router(not sure of brand?) and i`m thinking the router is the problem. Any help diagnosing this issue would be greatly appreciated!......RK

  2.  

  3. #2
    Senior Member seanmiller's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Glastonbury, UK
    Posts
    868
    Member #
    3263
    Liked
    1 times
    Sounds like there's something in the cache...

    Try doing http://site.com?x - if he then gets the new site it's definitely a caching issue (normally if a page has parameters to it the cache will be ignored).

    How long have you been trying? If you can't find where the cache is it is perfectly possible it will disappear in a few hours.

    Sean


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 12:26 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com