Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member Karloff's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    744
    Member #
    11702
    having a problem trying to get it working. i have my htaccess file in my public folder and my htpasswd file in the protected folder however i keep getting a 500 internall error?
    .htaccess
    Code:

    AuthUserFile /root/public_html/hidden data/.htpasswd
    AuthGroupFile /dev/null
    AuthName EnterPassword
    AuthType Basic

    require user wsabstract

    .htpasswd
    Code:

    wsabstractassword

    what am i missing?

  2.  

  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    It's worth looking at your server error logs to see if Apache is giving a specific complaint.

  4. #3
    Senior Member Karloff's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    744
    Member #
    11702
    how do i do that?

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    I dunno. Depends on your host. Usually somewhere in the control panel.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 11:27 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2021 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com