Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 6 of 6

Thread: Browser

  1. #1
    Junior Member David Ramsay's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    3
    Member #
    29783
    I,m working on a web site and i,m using editplus as the author my problem been that when i view it in a browser it,s all out of alignment and when viewing it in editplus it seems all nice and neat what can be done to overcome this problem thanks in advance

  2.  

  3. #2
    WDF Staff Wired's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    7,656
    Member #
    1234
    Liked
    137 times
    Which browsers have you checked it on?
    The Rules
    Was another WDF member's post helpful? Click the like button below the post.

    Admin at houseofhelp.com

  4. #3
    Junior Member David Ramsay's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    3
    Member #
    29783
    HI thanks for answering

    I have checked it on Google Chrome, Safari , Firefox and IE 9 and the have close to the same result

  5. #4
    Senior Member MHometchko's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    106
    Member #
    29723
    Liked
    19 times
    clearly your code is the problem. could you post it by chance so we can take a look?

  6. #5
    Senior Member Ronald Roe's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oklahoma City
    Posts
    3,141
    Member #
    27197
    Liked
    959 times
    Viewing it within your editor is probably a big part of the problem. You'd be better off just coding it and viewing it in one of the browsers on your system.
    Ron Roe
    Web Developer
    "If every app were designed using the same design template, oh wait...Bootstrap."

  7. #6
    Senior Member MHometchko's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    106
    Member #
    29723
    Liked
    19 times
    Quote Originally Posted by Ronald Roe, post: 224322
    Viewing it within your editor is probably a big part of the problem. You'd be better off just coding it and viewing it in one of the browsers on your system.
    Oh? I haven't used editplus...

    If it indeed does have emulators for the browsers then I agree with Ronald...save it and view it in the actual browsers. Chances are the emulation code within the program is giving you the issues.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 10:23 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com