Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    10
    Member #
    35406
    Hi. Im really new to websites and am trying to make my first. I got a domain and hosted it. I am writing html and have put about 10 minutes of coding into it. I finished my work for now and went to publish the file on my site with filezilla. That went fine but when i went to view my site, the picture wont display. I did use apicture loaded on my computer though, is that the problem?

    Thanks to anyone who helps

  2.  

  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    17
    Member #
    34988
    You need to upload your picture on ur ftp client, and make sure that the url of the picture are the one from ftp.

  4. #3
    Senior Member Andrew Yurlov's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,306
    Member #
    27566
    Liked
    181 times
    Upload everything; Check if your url is correct. In other words, look at the above post lol.
    Artificial intelligence is nothing compared to natural stupidity -Someone

    Design is a funny word. Some people think design means how it looks.
    But of course, if you dig deeper, itís really how it works.
    -Steve Jobs



  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    10
    Member #
    35406
    Quote Originally Posted by Andrew Yurlov, post: 248354
    Upload everything; Check if your url is correct. In other words, look at the above post lol.
    I uploaded everything. So now I would use the URL for the image source in the html obviously. But I don't know how to find the URL for it. Any thoughts?

  6. #5
    Senior Member Andrew Yurlov's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,306
    Member #
    27566
    Liked
    181 times
    Quote Originally Posted by Dillon Deloge, post: 248384
    I uploaded everything. So now I would use the URL for the image source in the html obviously. But I don't know how to find the URL for it. Any thoughts?
    Do you have your images uploaded. If your using an external source for the images I would advise you not to. Find all the images you used, upload them to the server, link to them with the appropriate url.

    If you still cannot get it to work, show us your url part.
    Artificial intelligence is nothing compared to natural stupidity -Someone

    Design is a funny word. Some people think design means how it looks.
    But of course, if you dig deeper, itís really how it works.
    -Steve Jobs



  7. #6
    WDF Staff mlseim's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cottage Grove, Minnesota
    Posts
    7,723
    Member #
    5580
    Liked
    718 times
    Can you give us a link to your web page?


  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    10
    Member #
    35406
    i uploaded the image to the server, but I don't know what the URL for that image is. All i need to know is what to type for img src

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    10
    Member #
    35406
    Quote Originally Posted by mlseim, post: 248386
    Can you give us a link to your web page?
    yeah but there isn't anything on it but a name yet.

    realitybomb.uni.me

  10. #9
    Senior Member Andrew Yurlov's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,306
    Member #
    27566
    Liked
    181 times
    Are you images in a sub folder or in the root?
    Artificial intelligence is nothing compared to natural stupidity -Someone

    Design is a funny word. Some people think design means how it looks.
    But of course, if you dig deeper, itís really how it works.
    -Steve Jobs



  11. #10
    Senior Member Webzarus's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    South Carolina Coast
    Posts
    3,322
    Member #
    27709
    Liked
    770 times
    The code at that location is referencing another page, but there's no body tag... And
    No image tags ???


Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 10:56 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com