Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2018
    Posts
    1
    Member #
    59090

    Question Site wide MENU links don't work on subpages

    I have a MENU I would like to use across all pages of my web site.
    I have a MENU subfolder where the menu file is located.
    I have INDEX.ASP in the root of my site which uses #include to add the MENU.
    This works fine. Also when I click a link on this MENU I get taken to the next page in my CONTENT folder.
    The second page also uses #include for the MENU. This also works fine.

    The issue is my LINKS. My MENU works fine when included in the INDEX.ASP because I have the relative links are base on being in the ROOT but once I follow a link to my CONTENT folder the links don't work because I am down one level if the folder structure. I can change the MENU file to make the menu work in subfolders but then it does not work from the ROOT INDEX.ASP.

    I have read to use absolute links but I am having issues with this also.
    I am on an intranet my website is not registered so I think the absolute link would be {server name>site name} but that does not seem to work.

    Does anyone know how to make the LINK references work no matter what level I am in in the folder structure?

  2.  


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Tags for this Thread

All times are GMT -6. The time now is 02:45 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com