Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    2
    Member #
    9471
    Hello everyone,
    I'm having a weird problem on a site i'm designing, but only in firefox. I hope its something obvious I'm overlooking, but I'm completely stumped.

    The first one is more of a CSS issue. On the index page
    www.woodleighplace.com I'm having a weird issue with the menu on the left. Only the first third of that div is "active" as a link. Also there is a "first load spacing problem in FF" the first load there is a large gap, but refreshing the page closes this gap.

    The second problem is completely stumping me, I have links that show up in FF but can't be clicked (yet they can be tabbed to)

    An example can be seen here

    www.woodleighplace.com/tomseely/Bedroom.htm

    The page numbers at the bottom of the page can't be clicked on in FF, but work fine in IE.

    Any help will be greatly appreciated,

    Thank you all

  2.  

  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    2
    Member #
    9471
    any ideas? anyone else having similar problems?

  4. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    97
    Member #
    8727
    I'm not sure exactly what the problem is, but I think its something to do with all you classes and an incorrect way of defining styles.
    you may want to try this:
    http://www.alistapart.com/articles/rollovers/


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 06:35 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com