Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    5
    Member #
    8837
    ack! can anyone please help me? i'm sort of new to coding and web development, and i don't know any css. i think there was a better way to do this site http://creatureco-op.com/ rather than using tables. it seemed like it was working...

    i did all my testing in mozilla v.9, thinking that if it worked in that, then it would work/look fine in IE and netscape. well, the alignment is all off on the top nav bar, and in the 'creature co-op goes ape'. it is off by one pixel, and i can't figure out why.

    everything lines up correctly in mozilla and all my images are the correct sizes. i've tried manually setting all the table heights/widths, and that didn't seem to help either.

    does anyone have any suggestions for this issue or anyother you see???

    thanks so much,
    marianne

  2.  


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 11:30 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com