Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member mikaelsnavy's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Oregon
    Posts
    48
    Member #
    10358
    Hi, I'm putting together a ecommerce website for a friend. I have to submit the credit card info through a form and it goes to the webpage and comes up with the response page...
    Code:
    RESPONSE~Your TEST transaction was successfully approved. HOWEVER, A LIVE APPROVAL WAS NOT 
    
    OBTAINED.|TRANSACTIONID~21162|APPCODE~123456|
    APPMSG~TEST TRANSACTION - 
    |AVSRESPONSE~AVS TEST RESPONSE|
    CSCRESPONSE~CSC TEST RESPONSE|
    That's what it comes up as. I want to take that code go to another page with that code. Thanks for any help,
    Mikael

  2.  

  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    UK
    Posts
    2,354
    Member #
    1326
    Well what information gets sent via the form?
    If we knew that it would help.

  4. #3
    Member mikaelsnavy's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Oregon
    Posts
    48
    Member #
    10358
    This is whats sent
    Code:
    un~demo123|pswd~demo123|
    method~processtranx|
    tranxtype~sale|terms~Y|
    test~Y|CC~4012881888818888|expmnth~12|
    expyr~03|amount~1.00|baddress~1234 Main#3|
    I think what i'm tring to say is I want to submit the information to the server, but take the response and use it on a page. I tried to get help doing this in PHP, but no one answered my qestion. It's for a Credit Card Processor. Another thing, on the respopnse there are no <html> tags or anything, just what I wrote above. Thanks for all your help,
    Mikael

  5. #4
    Senior Member Fallout's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Richmond, Virginia
    Posts
    543
    Member #
    2748
    I'm not exactly sure what all the information is used for, but you can get it in PHP by using explode() (http://us2.php.net/explode) on the vertical line to get each piece in a variable.
    PHP Code:
    <?php
    $data 
    explode("|",$form_data_string);
    ?>
    You can now print or otherwise manipulate the data through PHP.

  6. #5
    Member mikaelsnavy's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Oregon
    Posts
    48
    Member #
    10358
    What I need to do is send the data to the server, then use the response. I'm not to good with php, so do you think I could have an example? Sorry for the Trouble. I tried to ask this on the PHP forum, but no one answered. I'm new to PHP, thanks for your help,
    Mikael


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:57 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com