Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    24
    Member #
    11727
    www.defianceblog.com

    Please, view the source because everything past the home link doesnt work.

    I have no clue as to what is wrong...I've ran it through validation services with no dice.

  2.  

  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    UK
    Posts
    2,354
    Member #
    1326
    A few things.

    1: You have css in the body section.
    Code:
    <style type="text/css">
    body {
    	background-color:#C2C2C2;
    	font-family:"Trebuchet MS";
    	font-size:13px;
    }
    a:link,a:visited,a:active {
    	color:#000000;
    	text-decoration:none;
    }
    a:hover {
    	color:#CCCCCC;
    	text-decoration:underline;
    }
    </style>
    2: You have those very same styles, in multiple instances in your code. Once is enough in between your head tags or an external file sheet.

    3: You output a link incorrectly
    HTML Code:
    <a href="index.php?sc-graphics"><img src="inc/graphics.gif" border="0" alt="Graphics"></a><br />
    Note sc-graphics, it should be
    HTML Code:
    <a href="index.php?sc=graphics"><img src="inc/graphics.gif" border="0" alt="Graphics"></a><br />
    I pointed my browser index.php?sc=tutorials and it works.. Post back your comments.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 09:56 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com