Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2
    Member #
    13351
    Hi Guys,

    First of all if im posting on the wrong board then I apoligise in advance. B
    asically I've finished designing a website for my brother. I'm having 2 maj
    or problems.

    First problem is on the index page

    www.martindeblaca.net

    When I click any of the four buttons (NEWS, DOWNLOAD, CONTACT GALLERY etc) o
    n the right the menubuttons on the top open twice.

    The second problem is with the menubuttons on the top no each page.

    Check out www.martindeblaca.net and www.martindeblaca.net/news.htm

    When I put the mouse over say the bio button on the index page the link is pointing to
    www.martindeblaca.net/index_files/frameset_data/bio.htm
    I want it to point to www.martindeblaca.net/bio.htm

    Similarly on the news page when I put the mouse pointer over the bio button the link p
    oints to www.martindeblaca.net/news_files/frameset_data/bio.htm

    Can anybody tell me what I've done wrong and how to fix it.


    Feel free to blast me if its something simple.

    Thanks

    Colin

  2.  

  3. #2
    Senior Member -chris-'s Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SK
    Posts
    1,205
    Member #
    13102
    One thing I noticed is that the top buttons don't work on most pages. The reason that they show up twice is probably because you added them inside the frame. Try making the toolbar across the top the main form of navigation, and taking that bar out of the frames.
    Portfolio | Blog | Twitter

    Was my post, or someone elses, helpful? Click the thumbs up to let everyone know!

  4. #3
    WDF Staff Wired's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    7,656
    Member #
    1234
    Liked
    137 times
    What program did you use to create the site?
    The Rules
    Was another WDF member's post helpful? Click the like button below the post.

    Admin at houseofhelp.com

  5. #4
    Senior Member karinne's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Aylmer QC Canada
    Posts
    1,607
    Member #
    4335
    Liked
    8 times
    What a mess ... why are you using frames anyways? See the trouble it gives you

    Do yourself a favor and ditch the frames.
    [a web design portfolio - Currently NOT AVAILABLE for work | web design | Re-coding | PSD-to-HTML]
    I'm also on: virb - facebook - twitter - flickr - del.icio.us

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2
    Member #
    13351
    Hi guys

    It's okay. I've sorted out the problems today thanks to a bit of divine inspiration out of the blue.

    Take Care and Thanks again

    Colin

    www.martindeblaca.net

  7. #6
    WDF Staff Wired's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    7,656
    Member #
    1234
    Liked
    137 times
    It's not fixed.
    The Rules
    Was another WDF member's post helpful? Click the like button below the post.

    Admin at houseofhelp.com

  8. #7
    Senior Member -chris-'s Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SK
    Posts
    1,205
    Member #
    13102
    If you insist on using frames, at least make them bigger.


    In IE, there is a strip across several of the frames that says page not found.
    Portfolio | Blog | Twitter

    Was my post, or someone elses, helpful? Click the thumbs up to let everyone know!


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 05:38 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com