Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    11
    Member #
    13908
    Hello

    I have a problem with my latest site: http://12thbravo.org

    The splash page does not work in IE, and the regular page looks messed up.

    I dont know anything else I could say, but i could appreciate any advice

    Thanks

  2.  

  3. #2
    WDF Staff mlseim's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cottage Grove, Minnesota
    Posts
    7,694
    Member #
    5580
    Liked
    717 times
    I'm not sure why you're using frames ...

    But the splash image doesn't show because you forgot to close-off
    your <a href> tag. (see both missing items shown in blue) ...

    <TD>
    <br><br><br><br><br><br>
    <a href="http://bravo.kb.geek-land.net/index1.html">
    <IMG SRC="images/splash.jpg" border="0" WIDTH=600 HEIGHT=272 ALT="">
    </a>
    </TD>


    ---< don't use frames, and use CSS >---


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    11
    Member #
    13908
    Ok, that worked for the splash, but not for the main page.
    http://bravo.kb.geek-land.net/index1.html
    I'm not familiar with CSS, and iframes work with these sites when you do it right.

  5. #4
    Senior Member karinne's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Aylmer QC Canada
    Posts
    1,607
    Member #
    4335
    Liked
    8 times
    You forgot to close the iframe

    Code:
    <iframe src="members.html" name="members" width="140" height="426" frameborder="0" scrolling="no"></iframe></TD>
    and you missing a </div> at the very end of your code. If you would've validated your site, you would have caught those.

    And try putting everything in one line

    Code:
    <TR>
      <TD COLSPAN=16>
    	<IMG SRC="images/bravoub9_01.jpg" WIDTH=870 HEIGHT=29 ALT=""></TD>
      <TD>
    	<IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=1 HEIGHT=29 ALT=""></TD>
    </TR>
    should be

    Code:
    <TR>
      <TD COLSPAN=16><IMG SRC="images/bravoub9_01.jpg" WIDTH=870 HEIGHT=29 ALT=""></TD>
      <TD><IMG SRC="images/spacer.gif" WIDTH=1 HEIGHT=29 ALT=""></TD>
    </TR>
    that might fix it up in IE maybe not. IE is picky with white-space.
    [a web design portfolio - Currently NOT AVAILABLE for work | web design | Re-coding | PSD-to-HTML]
    I'm also on: virb - facebook - twitter - flickr - del.icio.us

  6. #5
    Senior Member filburt1's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Maryland, US
    Posts
    11,774
    Member #
    3
    Liked
    21 times
    If you validate your code, you can easily catch errors like unclosed tags.
    filburt1, Web Design Forums.net founder
    Site of the Month contest: submit your site or vote for the winner!


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 11:17 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com