Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Senior Member thuffner's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Posts
    165
    Member #
    1363
    My CSS navigation bar works fine in Firefox (opens when hovered over, closes when not) but does not work in Internet Explorer - it opens on hover, but does not close.

    http://www.bondmovies.com/

    http://www.bondmovies.com/page.css

    (navbar stuff under 'nav' and 'menu')

    Any suggestions?

    Thanks!
    BondMovies.com - "Nobody Does It Better."

  2.  

  3. #2
    Member Jason Wilson's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Perrin Creek Floodplain - Hayes, VA
    Posts
    39
    Member #
    14437
    I'm having a similar issue, I'll be sure to let you know if I get an answer first.
    Go n-ithe an cat thu is go n-ithe an diabhal an cat.

  4. #3
    Senior Member Steax's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    1,207
    Member #
    14572
    suckerfish, eh? I'm not sure, but its clearly the

    ul#menu li:hover ul, ul#menu li.sfhover ul {
    left : auto;
    }
    part going haywire.

    EDIT: Hey it works OK in IE! But only after a while. But it does work. Maybe the JS is waiting for something?
    Note on code: If I give code, please note that it is simply sample code to demonstrate an effect. It is not meant to be used as-is; that is the programmer's job. I am not responsible to give you support or be held liable for anything that happens when using my code.

  5. #4
    Member Jason Wilson's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Perrin Creek Floodplain - Hayes, VA
    Posts
    39
    Member #
    14437
    Quote Originally Posted by Steax
    suckerfish, eh? I'm not sure, but its clearly the


    part going haywire.

    EDIT: Hey it works OK in IE! But only after a while. But it does work. Maybe the JS is waiting for something?

    Is there JS involved in it? If so then we have different problems, but it looked like it was CSS based.
    Go n-ithe an cat thu is go n-ithe an diabhal an cat.

  6. #5
    Senior Member Steax's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bandung, Indonesia
    Posts
    1,207
    Member #
    14572
    "sfhover", usually reffers to "suckerfish", the JS method of getting IE to do :hover etc stuff. However, I can't seem to find the actual JS, so I'm unsure. There are a lot of scripts, which makes me suspicious that the Suckerfish is loading last, after all the others, which could explain why it's so slow.
    Note on code: If I give code, please note that it is simply sample code to demonstrate an effect. It is not meant to be used as-is; that is the programmer's job. I am not responsible to give you support or be held liable for anything that happens when using my code.

  7. #6
    Senior Member thuffner's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Posts
    165
    Member #
    1363
    So...Any suggested solutions to my problem?

    Thanks.
    BondMovies.com - "Nobody Does It Better."

  8. #7
    Senior Member thuffner's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Posts
    165
    Member #
    1363
    Anybody?

    Stupid IE7...
    BondMovies.com - "Nobody Does It Better."

  9. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    Are you seeing these symptoms only in IE7?

  10. #9
    Senior Member thuffner's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Posts
    165
    Member #
    1363
    Quote Originally Posted by Shadowfiend
    Are you seeing these symptoms only in IE7?
    Yes. In Firefox, the navbar closes fine.

    EDIT: See for yourself:

    http://www.bondmovies.com/
    BondMovies.com - "Nobody Does It Better."

  11. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    I actually don't have IE7 -- only IE6. I was asking because it works fine in IE6.


Page 1 of 2 1 2 LastLast

Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 02:40 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com