Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2
    Member #
    14726
    I am having problems with my windows media player echoing in IE, however not in Firefox. After further examination i noticed that if I hit stop on the Windows Media Player that the video would stop but the sound would continue to play.

    My Basic Code is like such, However you can also take a look at the source code of my site within my signature.



    <!--<div id="vMP_{mid}" style="display:none; position:absolute;">

    <OBJECT ID="mediaPlayer_{mid}" CLASSID="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" CODEBASE="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" STANDBY="Loading Microsoft Windows Media Player components..." height="250" width="400" TYPE="application/x-oleobject">

    <PARAM NAME="fileName" VALUE="http://msdn.microsoft.com/downloads/samples/Internet/imedia/netshow/smedia/NS3/JavaScript/Buttons/control.asx">

    <PARAM NAME="animationatStart" VALUE="true">

    <PARAM NAME="transparentatStart" VALUE="false">

    <PARAM NAME="autoStart" VALUE="true">

    <PARAM NAME="showControls" VALUE="false">

    <PARAM NAME="AutoSize" VALUE="false">

    <EMBED TYPE="application/x-mplayer2" PLUGINSPAGE="http://microsoft.com/windows/mediaplayer/en/download/" ID=mediaPlayer NAME="mediaPlayer" DISPLAYSIZE="4" AUTOSIZE="-1" BGCOLOR="darkblue" SHOWCONTROLS="-1" SHOWTRACKER="-1" SHOWDISPLAY="0" SHOWSTATUSBAR="-1" VIDEOBORDER3D="0" WIDTH="400" HEIGHT="250" SRC="http://msdn.microsoft.com/downloads/samples/Internet/imedia/netshow/smedia/NS3/JavaScript/Buttons/control.asx" AUTOSTART="-1" DESIGNTIMESP="5311">

    </EMBED>

    </OBJECT>

    </div>

    <div id="vQT_{mid}" style="z-index:2; position:absolute; display:{isdisp};">

    <OBJECT classid="clsid:02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B" codebase="http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab" width="151" height="113" id="qt{mid}v" >

    --><!-- <PARAM name="src" value="http://dicsydel/cc.com/files/1/1.mov"> -->

    <!--<PARAM name="autostart" value="false">

    <PARAM name="src" value="{site_url}/files/1/{filename}">

    <PARAM name="controller" value="false">

    <PARAM name="enablejavascript" value="true">

    <EMBED width="151" height="113" src="{site_url}/files/1/{filename}" name="qt{mid}v" enablejavascript="true" controller="false" autostart="false">

    </EMBED>


    Sorry if the code shows up a bit messy. It may also be worth noting that this code bypasses windows Activex prompt.


    Any help you could give would extremely appreciated.


    Jay

  2.  


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 03:35 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com