Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member hagen's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    408
    Member #
    10882
    Liked
    1 times
    Hi Alll,

    am having a really odd problem with a couple of pages... See example below

    http://www.directsalesaccreditation.com/w3c.htm

    As I scroll the page up and down the text inbetween the 2 black squares apperas and dissappears!.... hmmmm wierd!

    My .css passes w3c parcer and the page passes also... needless to say works fine on other browsers...

    There is a div with a background colour set to #cccccc (the one with the orange dotted border...) - When the background colour is unset then it works... But I dont want it to be white!

    I have tried with a greay background pic and the same happens...

    What the ****? :-)
    Hagen Rose: hagen(at)jxwd(dot)co(dot)uk
    JX Web Development, Bournemouth, Dorset...JXWD.co.uk

  2.  

  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2003
    Location
    UK
    Posts
    2,354
    Member #
    1326
    For me, I would scroll down/scroll up a few times and then a left click, and the text would vanish!

    Also hagen there is a prompt when entering that page, probably/definitely not related.

  4. #3
    Senior Member hagen's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    408
    Member #
    10882
    Liked
    1 times
    hi Thanks for looking! It seems to be on all machinenes running IE7...

    is very wierd! but at the moment I just want it fixed...

    I have tried all kinds of messing about to change the way IE sees it but cant come up with a fix...

    The prompt thing is not related it's because it was loading a graphic from a secure area, I just deleted the graphic, the problem is still there... :-(

    Thanks
    -Hagen
    Hagen Rose: hagen(at)jxwd(dot)co(dot)uk
    JX Web Development, Bournemouth, Dorset...JXWD.co.uk

  5. #4
    Senior Member hagen's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    408
    Member #
    10882
    Liked
    1 times
    :dead: Have I maybe broken some rule about div's inside div's??? :
    Hagen Rose: hagen(at)jxwd(dot)co(dot)uk
    JX Web Development, Bournemouth, Dorset...JXWD.co.uk

  6. #5
    Senior Member hyperair's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    452
    Member #
    9892
    Last I checked, there was no such rule.
    Hyperair

  7. #6
    Senior Member hyperair's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    452
    Member #
    9892
    Eh, I've tried it on IE7, and it works fine for me!
    Hyperair

  8. #7
    Senior Member hagen's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    408
    Member #
    10882
    Liked
    1 times
    I guess I should also say that I am using XP...

    Thanks -Hagen
    Hagen Rose: hagen(at)jxwd(dot)co(dot)uk
    JX Web Development, Bournemouth, Dorset...JXWD.co.uk

  9. #8
    Senior Member hyperair's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Posts
    452
    Member #
    9892
    So was I! When I was viewing your page that is.
    Hyperair


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 10:46 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com