Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member banj's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Member #
    16378
    Hi, a newbie here!

    I have a site designed: www.allergyglutenshow.com.au

    The menu bar fits perfectly in Firefox, but it doesnt go the whole way in IE... it just leaves a white gap.

    The CSS is at this location: http://www.allergyglutenshow.com.au/assets/css.css

    Thanks in advance!

  2.  

  3. #2
    Senior Member Ferro's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    UK
    Posts
    386
    Member #
    14204
    Liked
    5 times
    Maybe you have some padding on it's containing element?

    BTW - there's a few javascript errors.

  4. #3
    Member banj's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Member #
    16378
    Thanks Ferro, I dont really know much Javascript at this stage (just mainly CSS and XHTML).

    I'll see if i can rectify the padding.

    Cheers.

  5. #4
    Senior Member Ferro's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    UK
    Posts
    386
    Member #
    14204
    Liked
    5 times
    Use the error console in Firefox for yer javascript errors

  6. #5
    Member banj's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Member #
    16378
    Cheers, I will try that!


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 03:09 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com