Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    488
    Member #
    11940
    Having some difficulty zeroing in on the glitch scrambling the image selection nav on this Gallery.

    Description: In Moz, Gallery list nav (within the gray box) elements 09, 10 drop off the end and show up earlier in the list, without their labels. Reloading the page fixes the problem.

    markup:

    <style type="text/css">
    a, a:visited, a:hover, a:active {
    color:#06c;
    }
    #album {
    width:480px;
    height:364px;
    background:#eee url("backgroundimage.jpg") 120px 0px no-repeat;
    border:1px solid #aaa;
    margin:0 auto;
    overflow:hidden;
    }
    .gallery {
    padding:0;
    margin:322px 0 0 0;
    list-style-type:none;
    position:relative;
    width:480px;
    }
    .gallery img {
    border:0;
    }
    .gallery li {
    float:left;
    }
    .gallery li a, .gallery li a:visited {
    font-size:11px;
    float:left;
    text-decoration:none;
    background:#fff;
    text-align:center;
    width:26px;
    height:26px;
    line-height:24px;
    border:1px solid #444;
    margin:2px;
    }
    .gallery li a img {
    position:absolute;
    top:-320px;
    left:0;
    visibility:hidden;
    border:0;
    }
    .gallery li a img.landscape {
    top:-320px;
    }
    .gallery li a:hover {
    background-color:#f0f0ff;
    }
    .gallery li a:active, .gallery li a:focus {
    background:#789;
    color:#fff;
    }
    .gallery li a:active img, .gallery li a:focus img {
    visibility:visible;
    }
    a span {
    display: none;
    background: #fff;
    line-height: 14px;
    }
    a:hover span {
    display: block;
    position: absolute;
    left: 20px;
    top: -78px;
    width: 440px;
    color: #555;
    font-weight: bold;
    font-size: 1em;
    z-index: 0;
    }
    </style>

  2.  

  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    Hmm... This seems to work for me. Is it reproducible?

  4. #3
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    488
    Member #
    11940
    Hmm. Not now. I have been monkeying with the markup as this is a bit of a hodgepodge. I may have fixed it and erroneously viewed the cache.

    If you can take a look for obvious conflicts in the markup listed, it would be appreciated.

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    4,146
    Member #
    10263
    Liked
    1 times
    At a glance, it looks fine to me.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 11:00 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com