Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Senior Member tokkilee's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Clarksville, TN
    Posts
    120
    Member #
    14322
    I've been trying my HARDEST to fix this issue in Ie6, for some reason, my overflow:auto on my subcontent DIV isn't working, its letting the images out of the scroll. works fine in ie7, ff3, and saf3. i've tried a million different ways of fixing this, and i have a mac so ive been using browser screenshots. need this for a client asap and im reaking out, if anybody can help that would be AWESOME website is at http://www.amberweinberg.com/Kingston and the css for IE6 is at http://www.amberweinberg.com/Kingston/ie_hacks.css

    thanks ><;
    amber weinberg
    freelance developer
    www.amberweinberg.com
    amber@amberweinberg.com

  2.  

  3. #2
    Senior Member diddy's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    502
    Member #
    16955
    Not sure how to fix this, just make sure width and height is specified. And make sure overflow is set to auto. You may have made a typo in the markup or style?

    Just so you know, I couldn't get onto your site, I get a 404 error - page not found.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 08:59 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com