Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 11 of 11
  1. #11
    Senior Member rosland's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Norway
    Posts
    1,944
    Member #
    2096
    Hi!

    Thanks for your efforts mlseim!

    While you were busy tweeking it, I managed to solve it myself. :rambo:
    Like i said in my previous post, it was just a matter of adding the positioning attribute to all affected DIVs to get the z-index working.

    When the page fell apart I got really worried. That turned out to be a mysterious error on localhost. As soon as I uploaded the altered CSS to the server, everything worked out fine.

    ----

    The alterations to the previous faulty design, are minute.

    I've added "position:relative" to the text div (which doesn't do didly squat, except open it for z-index stacking).
    I've made a "position:absolute; top:0; left:0;" addition to the background image DIV.

    Thank you very much for staying with me on this one. :ichatbiggrin:
    I've just finished shooting and editing a heapload of product images that are supposed to go in the webshop part of the site, and my brain has short circuited.
    I will have a look at your code alterations tomorrow, to see what you did differently, and figure out why that apperantly also worked.

    Thanks again!
    S. Rosland

  2.  


Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 11:46 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com