Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    7
    Member #
    18098
    Hello all,

    I have a strange problem I don't know how to fix. My page is showing up just as it should in Firefox, but when I look at the same exact page in Internet Explorer, the buttons below the slideshow don't appear.

    I figured out, however that when you look at the page in Internet Explorer and hold on to the ctrl key and roll the wheel on the mouse, then the buttons appear all of a sudden as if they have been hiding behind the slideshow, but they aren't there when I move it to check.

    The page is http://www.idea-palette.com/testfolder/pagetest2.html

    Can anyone help me figure this out please?

    -Chris

  2.  

  3. #2
    WDF Staff mlseim's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cottage Grove, Minnesota
    Posts
    7,717
    Member #
    5580
    Liked
    718 times
    It works OK with my IE6.0 (Windows XP)

    What version if IE are you using?



Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 09:44 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com