Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member banj's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Member #
    16378
    Hi all,

    Having an issue when in IE - the NAV buttons are not clicking all of the time. Don't know where to go from here and I need the site to be live asap.

    http://www.tyretraders.com.au/www/index.php

    Any help much appreciated!

  2.  

  3. #2
    WDF Staff mlseim's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cottage Grove, Minnesota
    Posts
    7,720
    Member #
    5580
    Liked
    718 times
    IE6.0, only on the main page, I'm seeing a Javascript error on my status line.
    Not sure what that is caused by.

    The HOME button link on all pages is missing a "www" in the directory path.

    Other than that, I can't get it to fail (using IE6.0).

    Maybe someone with IE7 or IE8 can provide some feedback?


  4. #3
    Member banj's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Member #
    16378
    Thanks again MLSEIM.

    Seems to be just getting 'stuck' sometimes.

    The index page is missing until full upload.

    Cheers,

    banj

  5. #4
    Member banj's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Member #
    16378
    As a matter of interest MLSEIM, what JavaScript error did you get? as I would need to rectify?

  6. #5
    WDF Staff mlseim's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cottage Grove, Minnesota
    Posts
    7,720
    Member #
    5580
    Liked
    718 times
    See screenshot below.
    I didn't have time to "comment-out" stuff until the error goes away,
    but it only has the error on the main page (IE6.0) ... indicated in status bar.
    Attached Images Attached Images


  7. #6
    Member banj's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Member #
    16378
    Thanks Mlseim,

    I will look into this, seems to be a problem with the fadeimages script.

    One other problem I did notice that when in firefox and leaving the site for sometime, going back to it the javascript pop down menu appears BEHIND the fadeimages sequence. Could be due to the fadeimages script as indicated in IE.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 06:13 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com