Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1
    Member #
    18856
    Im a noob. i know html and css and thats about it. I created this site and it works excellent in firefox and safari but nothing works in IE7. it shows the layout, but the links dont work. if you right click anywhere it asks to save the background image.
    the url is www.4truegamers.com . PLEASE! thanks.

  2.  

  3. #2
    Senior Member jyuill's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    California
    Posts
    145
    Member #
    18049
    Quote Originally Posted by O0oDC
    Im a noob. i know html and css and thats about it. I created this site and it works excellent in firefox and safari but nothing works in IE7. it shows the layout, but the links dont work. if you right click anywhere it asks to save the background image.
    the url is www.4truegamers.com . PLEASE! thanks.
    Start by fixing your validation errors. Your most serious errors are duplicated id's (and id can only be used once per page, classes can be used multiple times), an <h1> tag within in <a> tag (should be other way around), and improperly nesting your tags.
    <div><a href="../wii/wii.html"><div class="links">Nintendo Wii</div></a></div>

    There are several lines that look just like that, and are probably confusing IE. Firefox is smarter.
    Your other errors are missing "alt" attributes.
    Semantic, Valid, and Accessible Design!



Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 02:35 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com