Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member bloomonkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Inverness, Scotland
    Posts
    11
    Member #
    18876
    Hi folks, I am new on here just signed up today, so hello first of all lol, I am gonna have a wee look around and stuff.

    But I was wondering if anyone can help me with a wee problem.

    I have made a mini site in flash, buttons all work and animations are fine, and previewing it in flash player works a treat. I have imported the entire flash site to dreamweaver and plopped it in the page, but when I preview it in firefox I just get a big white block in the middle of the screen where the flash part should be.

    Any ideas? I have imported flash to websites I have made in the past with no problems so not sure where I have gone wrong. I am using Flash and Dreamweaver MX.

    cheers in advance

    The bloomonkey :classic:

  2.  

  3. #2
    Junior Member bloomonkey's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Inverness, Scotland
    Posts
    11
    Member #
    18876
    Its cool guys problem is sorted I figured it out, it only works when you upload them to the remote folder I just had it in the local folder Doh!! lol.
    .


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 05:50 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com