Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member duck444's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    east coast
    Posts
    403
    Member #
    751
    Liked
    2 times
    Hi,

    I have this Bing search site I'm working on that is having problems here:

    http://www.searchsites.ms11.net/index2.htm

    When you do a search, the Bing search pop up is being blocked by the YouTube video player. This only seems to occur on Windows based PC's. I've tested it in FireFox, internet Explorer and Chrome. The pop up displays under the video player in all three browsers making quite sure it is a Windows issue.


    On my iMac the search pop up displays correctly over the video player.

    Is there a hack or anything to fix this?

    Beyond that, I was originally trying to add a Google Custom search Box to the site...But I wanted to add my own button on the same line and directly right of the search box...If anyone could show me exactly how to do that I would be willing to switch back to a Google Custom Search Box. Thank you;.

  2.  

  3. #2
    WDF Staff mlseim's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cottage Grove, Minnesota
    Posts
    7,720
    Member #
    5580
    Liked
    718 times
    I think you're facing the same problem that these people have faced:
    http://www.google.com/#hl=en&q=%3Cdi...fp=OzgK0dwM7rU

    I don't have a solution myself, but maybe there's something in the results
    that might help you out.


  4. #3
    Senior Member imagn's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Los Angeles
    Posts
    156
    Member #
    15594
    You need to add the transparency to the <embed> tag:

    http://www.imagndesign.com/_testing/duck444.html

    Line on or about #280:

    Code:
    <embed src="http://www.youtube.com/v/roRcIoO1iQY..._embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash"...
    you need to add

    wmode="transparent" somewhere in that.

  5. #4
    Senior Member duck444's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    east coast
    Posts
    403
    Member #
    751
    Liked
    2 times
    i was able to fix this problem with z-index ..thanks guys


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 05:01 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com