Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Member #
    20670
    I’m building a simple “Latest Jobs” news ticker, its nothing fancy and I’m only right at the start but for some strange reason which I just cannot fathom out each time the weblog populates it forces a new line


    thanks










    ---------------------
    website builders

  2.  

  3. #2
    Senior Member Dorky's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Destin Florida
    Posts
    1,430
    Member #
    19103
    Liked
    4 times
    we will need more details. a link would be the best but if you cannot provide one the posting your code would be the next best. thx

    while($get_it !== true){ continue; }

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    16
    Member #
    20696
    Have you looked at the code that is being generated on the page? Chances are there is something unique that you can search for within your ticker to see where the newline is being created.

    For instance, if the newline is being created with a <p>, then search for <p> in your ticker code - this will at least show you where you can start to figure out how to stop the newline from appearing.

    For more than that, you'll need to post a URL or the code or something - as was already said. ;-)


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 03:30 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com