Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    23
    Member #
    25361
    Please i am creating a website but when i preview in different PC screen it does not takes the screen of some of them.Especially 18 inches 2o inches because i used 14 inches screen to create the website.

    Please what code should i use so that it will fit or adjust itself in every computer screen.

    Please help me.

    Thank you.

    Clement

  2.  

  3. #2
    WDF Staff Wired's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    7,657
    Member #
    1234
    Liked
    139 times
    You mean screen resolution, not screen size (inches). Look into dynamic layouts.
    The Rules
    Was another WDF member's post helpful? Click the like button below the post.

    Admin at houseofhelp.com

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    23
    Member #
    25361
    Can you please give me the codes or show me the steps.

    Please i mean the screen resolution.When i preview the site in another PC with large resolution than mine.More space is left at the right side of the PC.

    It make it look so bad.

    Please i used dreamweavercs3.

    Please help me.

  5. #4
    WDF Staff AlphaMare's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    4,570
    Member #
    20277
    Liked
    878 times
    you can either make it a fluid layout, or just use your current layout and in your CSS, put {margin : auto;} for your container div.

    If you post a link I can tell you more precisely.
    Good design should never say "Look at me!"
    It should say "Look at this." ~ David Craib


    http://digitalinsite.ca ~ my current site . . info@digitalinsite.ca ~ my email

    If you feel that someone's post helped you fix your problem, answered your question, or just made you feel better, feel free to "Like" their post. The "Like" link is at the bottom right of each post, along side the "reply" link. And if you are being helped here, try to help someone else - pass it on!

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    23
    Member #
    25361
    Thanks so much.Please you can access the website at Get the best internet marketing tips for free

    Please help me find solution to this problem.

    Thank you.

    Clement Osei.

  7. #6
    WDF Staff AlphaMare's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    4,570
    Member #
    20277
    Liked
    878 times
    OK - I can't help you because I can't get past the annoying pop-ups that won't go away. get rid of them And then maybe I'll be able to see your code.

    One thing I can tell you is you have to get you styling into an external stylesheet, out of the HTML page.
    Good design should never say "Look at me!"
    It should say "Look at this." ~ David Craib


    http://digitalinsite.ca ~ my current site . . info@digitalinsite.ca ~ my email

    If you feel that someone's post helped you fix your problem, answered your question, or just made you feel better, feel free to "Like" their post. The "Like" link is at the bottom right of each post, along side the "reply" link. And if you are being helped here, try to help someone else - pass it on!

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    23
    Member #
    25361
    Please if you have a firefox it can prview so that you see the code.

    Please when you use firefox you can see the codes.That disables the pop ups but the internet explore will not allow you.

    Please i plead you to preview it with forefox.
    Thank you.
    Clement Osei.

  9. #8
    WDF Staff AlphaMare's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    4,570
    Member #
    20277
    Liked
    878 times
    I am using Firefox - it is my default browser. I only use IE for testing - can't stand the thing.

    I don't know what you used to create this site - I am guessing it was done in Photoshop maybe and sliced there, since everything is called Layer this and Layer that. Semantic code is something you should probably research. It is better for styling and better for SEO.

    I can tell you this much - you need to make one extra div just below the <body> div and above the Layer2 div and call it "container" or something like that. Then you need to get your styling into an external stylesheet. Then, whatever you name your main container div for the page, put {margin:auto;} in the styling for that div.

    I also strongly advise you to get rid of the pop-ups - I think you'll get a pretty high bounce rate if you keep them.

    Good luck,
    Good design should never say "Look at me!"
    It should say "Look at this." ~ David Craib


    http://digitalinsite.ca ~ my current site . . info@digitalinsite.ca ~ my email

    If you feel that someone's post helped you fix your problem, answered your question, or just made you feel better, feel free to "Like" their post. The "Like" link is at the bottom right of each post, along side the "reply" link. And if you are being helped here, try to help someone else - pass it on!

  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    23
    Member #
    25361
    Thanks Sir.

    But i am using firefox here but when i preview it the pop up does not show.All the PC here when i preview on it the pop up does not.

    Thank you for your advice.

    Wishing you success and wealth.

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    2
    Member #
    25716
    Quote Originally Posted by kingot View Post
    Please i am creating a website but when i preview in different PC screen it does not takes the screen of some of them.Especially 18 inches 2o inches because i used 14 inches screen to create the website.

    Please what code should i use so that it will fit or adjust itself in every computer screen.

    Please help me.

    Thank you.

    Clement
    use 100% to sho website on full screen


Page 1 of 2 1 2 LastLast

Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:12 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com