Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    1
    Member #
    26043
    Hi everyone,

    It's my first time so please be gentle!

    Seriously speaking, I seem to have an issue with my html homepage - I made a couple of code changes recently for Search Engine optimisation and I seem to have lost all text, tables and images, and am left with a background colour.

    I've tried to undo what I believe I did, but to no avail. Would anybody care to look at the attached page and below link to see where I may have gone wrong at all?

    http://www.bodyandmindbeauty.co.uk/

    Thanks in advance for your patience and any help you are able to offer!

    Best,

    Jezza

  2.  

  3. #2
    Member futurepocket's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    30
    Member #
    26125
    It seems you've fixed the issue as I can see the website coming up fine now. Post if you need anymore help.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 04:28 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com