Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5

Thread: 'Text Box'

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Las Vegas
    Posts
    231
    Member #
    1169
    Ive seen this before where people have their text in a 'box' for typing in, which allowed them to type over images and such... how do I do that? Im using Front Page BTW. I think its a new feature in FP XP but im not sure

  2.  

  3. #2
    JR
    JR is offline
    Senior Member JR's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    UK
    Posts
    4,354
    Member #
    257
    <textarea></textarea> ?
    JR

  4. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Las Vegas
    Posts
    231
    Member #
    1169
    Ok well if you need a example of what I mean go to this site http://storemalls.com (not my site) and open it up in FrontPage and click on the text. Its all in text 'box' things and can be stretched... how do I do that? Thanks

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Australia
    Posts
    735
    Member #
    1935
    i havent got frontpage. (EVIL) but are you talking about stretchable frames??

  6. #5
    WDF Staff smoseley's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    9,729
    Member #
    819
    Liked
    205 times
    Sounds like he's talking about tables. Mimic, read up on tables in frontpage:

    [searchweb]Making Tables in FrontPage[/searchweb]


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 06:32 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com