Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member William Rill's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    14
    Member #
    29812
    So long story short, our blog page here - https://progressivemediaconcepts.com/blog-2/ - looks how we want it to. Problem is, when you use the sidebar to search through archive or categories, it looks like this - https://progressivemediaconcepts.com/2011/11/ -

    The problem we are having is pages that the widgets direct us to do not pull in pictures. Also the "Read more" should not be there, as we use "continue reading" instead.

    I am not sure what file in the back-end needs to be edited. I am confident I can solve the issue if I only new which files were causing the issue. (i had to do that for the blog page).

    Do i need to edit the widget files, or is there a file within my template that isn't pulling in the right code?

    Thanks in advance

  2.  

  3. #2
    Unpaid WDF Intern TheGAME1264's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Not from USA
    Posts
    14,483
    Member #
    425
    Liked
    2783 times
    Code:
    .post-leav a {
    font-size: 12px;
    font-weight: bold;
    padding: 4px;
    color: #494848;
    background: url(https://progressivemediaconcepts.com/wp-content/themes/luxury/luxury/images/a_bg.gif) repeat-x;
    border: 1px solid #DDD;
    }
    That's the CSS rule you need to alter. It's what's giving you the background. I'd just remove the rule outright in your case.

    I'm not sure which part of the template gives you that "read more..." vs. the "more..." Someone else would have to help you, or you could get an editor such as Notepad++ with a global find function.

    The picture thing's a bit of a mystery to me as well, but again, maybe the global find function will give you a clue.
    If I've helped you out in any way, please pay it forward. My wife and I are walking for Autism Speaks. Please donate, and thanks.

    If someone helped you out, be sure to "Like" their post and/or help them in kind. The "Like" link is on the bottom right of each post, beside the "Share" link.

    My stuff (well, some of it): My bowling alley site | Canadian Postal Code Info (beta)

  4. #3
    WDF Staff AlphaMare's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Montreal, Canada
    Posts
    4,570
    Member #
    20277
    Liked
    878 times
    Quote Originally Posted by William Rill, post: 224656
    So long story short, our blog page here - https://progressivemediaconcepts.com/blog-2/ - looks how we want it to. Problem is, when you use the sidebar to search through archive or categories, it looks like this - https://progressivemediaconcepts.com/2011/11/ -

    The problem we are having is pages that the widgets direct us to do not pull in pictures. Also the "Read more" should not be there, as we use "continue reading" instead.

    I am not sure what file in the back-end needs to be edited. I am confident I can solve the issue if I only new which files were causing the issue. (i had to do that for the blog page).

    Do i need to edit the widget files, or is there a file within my template that isn't pulling in the right code?

    Thanks in advance
    From what I can see, this is a page template issue. The theme you are using (luxury by cudazi) is one I have seen but I have not worked with it. However, like most premium themes, I suspect it has more than one page template.

    Your page at /blog2/ is probably using the default template, and the archive page is using the archive template.

    The changes you want to make are most likely going to be in a file called archive.php or something similar. I'm sorry, but I can't be more specific about what changes you need to make without seeing the actual theme files.
    Good design should never say "Look at me!"
    It should say "Look at this." ~ David Craib


    http://digitalinsite.ca ~ my current site . . info@digitalinsite.ca ~ my email

    If you feel that someone's post helped you fix your problem, answered your question, or just made you feel better, feel free to "Like" their post. The "Like" link is at the bottom right of each post, along side the "reply" link. And if you are being helped here, try to help someone else - pass it on!


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 06:37 AM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com