Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    13
    Member #
    32365
    Hello,
    I am trying to host some webfonts that I couldn't find on google.com/webfonts. They are fine to use on a website.
    My issue is - the fonts show up fine on three of my computers, but not on another one. (I'm also having resolution issues too with this PC, but that's a moot point )
    Here's my code
    CSS:
    Code:
    @font-face {
    font-family: 'Weston';
    font-style: normal;
    font-weight: 400;
    src: local('weston'), url('/fonts/weston-free.woff') format('woff');
    }
    HTML:
    HTML Code:
    <link href='styles/weston-font.css' rel='stylesheet' type='text/css'>
    What am I doing wrong? Do I need to provide more info?
    Thanks!

  2.  

  3. #2
    Senior Member Ronald Roe's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oklahoma City
    Posts
    3,141
    Member #
    27197
    Liked
    959 times
    Is the computer behind some firewall or proxy on a network the others aren't? Some proxies will strip the fonts. Also, IIRC, some browsers won't load fonts if they're on a different domain.
    Ron Roe
    Web Developer
    "If every app were designed using the same design template, oh wait...Bootstrap."

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    13
    Member #
    32365
    They are all on the same network, could an AVG plug-in strip it? What does "IIRC" stand for?
    Thanks

  5. #4
    Senior Member Ronald Roe's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oklahoma City
    Posts
    3,141
    Member #
    27197
    Liked
    959 times
    It could be that you're only using woff. Not all browsers recognize it. If you can't get other formats, run that font through the @font-face generator at fontsquirrel.com
    Ron Roe
    Web Developer
    "If every app were designed using the same design template, oh wait...Bootstrap."

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    13
    Member #
    32365
    Yes, I am using only .woff - could that be a browser issue? The only browser I've used has been Chrome, and it works fine for all except this one . . .


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 10:26 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com