Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 2 of 2

Thread: Object Tags

  1. #1
    Junior Member Stopdoor's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    14
    Member #
    28990
    Liked
    1 times
    Hi, I have a question about a page on my website that has stopped working about half a year ago.

    I have some rudimentary games I made in flash on my website; I put them up using the code below, and they worked fine for awhile.

    At some point I noticed they'd stopped working in Google Chrome (and, at the time, I thought another browser, though it seems IE9 and Firefox both work fine). Has there been something updated in Chrome that would dislike my tags? Picture, link and code below.

    #mce_temp_url#

    http://www.ehhemmmmm.net/game/gameslime.html

    <html>
    <head>
    <title>Slime in Super China! - Eh hem</title>
    </head>
    <body style="margin:0">

    <object width="20" height="20">
    <param name="scale" value="noscale">
    <param name="movie" value="Project.swf">
    <embed src="Project.swf" width="100%" height="100%">
    </embed> </object>

    </body>
    </html>
    Also, feel free to take a look at a topic I made a year ago and see if you can answer that.
    http://www.webdesignforums.net/threa...8/#post-223547

  2.  

  3. #2
    Junior Member Stopdoor's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    14
    Member #
    28990
    Liked
    1 times
    Quick research tells me Chrome may have killed the object tag; what are more cross-browser friendly tags to enable a flash file like this then?

    Edit: Heh heh, I seem to have solved my problem.

    Going from this link;
    http://stackoverflow.com/questions/4...-google-chrome

    All I did was remove the
    <param name="movie" value="Project.swf">
    line. Seems to have worked; check my link?

    Though, my old problems still stand at
    http://www.webdesignforums.net/threads/noscript-tags-for-title.35098/#post-223547
    Would be nice to get them answered, thanks.


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT -6. The time now is 05:58 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com