Register

If this is your first visit, please click the Sign Up now button to begin the process of creating your account so you can begin posting on our forums! The Sign Up process will only take up about a minute of two of your time.

Results 1 to 7 of 7
Like Tree2Likes
  • 2 Post By djitsz

Thread: Problems with webpage position in different browsers

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    4
    Member #
    38292

    Problems with webpage position in different browsers

    Hello! How are you? I think you can help me with this issue i'm having with my website.

    To sum up, i have a wrapper with the property margin: 0 auto defined, so that the website is centered in the window. It works great with google chrome, firefox, safari, etc. But, the problem appears with internet explorer. When i see the website with this browser, all the design is align to the left.

    I'm sure this must be a common mistake.

    Do you know how to solve it?

    If you need, i'll upload some pictures of it.

    Thank you very much in advance.

  2.  

  3. #2
    Senior Member Ronald Roe's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Oklahoma City
    Posts
    3,141
    Member #
    27197
    Liked
    959 times
    Post a link to what you're working with.
    Ron Roe
    Web Developer
    "If every app were designed using the same design template, oh wait...Bootstrap."

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    4
    Member #
    38292
    Here it is: Colegio Schonthal.

    Thanks

  5. #4
    Unpaid WDF Intern TheGAME1264's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Not from USA
    Posts
    14,483
    Member #
    425
    Liked
    2783 times
    Looks fine to me in IE10, 9, 8 and 7. Did you try <CTRL><F5> or clearing your cache?
    If I've helped you out in any way, please pay it forward. My wife and I are walking for Autism Speaks. Please donate, and thanks.

    If someone helped you out, be sure to "Like" their post and/or help them in kind. The "Like" link is on the bottom right of each post, beside the "Share" link.

    My stuff (well, some of it): My bowling alley site | Canadian Postal Code Info (beta)

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    4
    Member #
    38292
    TheGAME1264, i cleared my cache and i tried with CTRL F5 but nothing happened.
    I attach a picture to see what's happening.

    left.jpg

  7. #6
    Member djitsz's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    67
    Member #
    38199
    Liked
    17 times
    Hi Bareel,

    You haven't declared a DOCTYPE, causing Explorer to render your site in Quirks mode. Add the following at the top of your HTML:

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

    Best wishes
    Jitse
    bareel and TheGAME1264 like this.

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    4
    Member #
    38292
    djitsza you're right!! Thank you very much for your help


Remove Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Tags for this Thread

All times are GMT -6. The time now is 04:09 PM.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
vBulletin Skin By: PurevB.com